Oplaadbare Led Halsbanden met USB?

led-halsband-tips

Ben je op zoek naar een halsband die veel licht geeft, lang mee gaat én eentje die de hond niet af hoeft te doen? Zoek dan niet verder! De LED halsbanden van Hilox hebben het. Ben je toevallig wat langer onderweg met de hond en wordt het al donker, dan zet je gewoon de halsband aan. Zijn de batterijen leeg? Geen probleem, de halsbanden zijn op te laden met een bijgeleverde USB kabel, zo kun je die handig opladen aan je pc, laptop, tv, kortom alles waar een usb aansluiting op zit.

Handig, 3 in 1 LED halsband

Zoals je hierboven al hebt gelezen hebben de usb oplaadbare Hilox halsbanden 3 functies in 1.


  1. Te gebruiken als normale halsband
  2. Als led halsband wanneer het donker wordt
  3. Handig op te laden met bijgeleverde USB kabel

Daarnaast zijn de usb led halsbanden ook nog eens waterproof zodat je hond of kat de halsband niet af hoeft te doen als het buiten regent, sneeuwt of hagelt. Gaat je hond langdurig zwemmen? Doe de halsband dan eventjes af. Zo blijven de batterijen het langst goed.

Ook halsbanden voor de zwemmende rakkers

Duikt je hond weleens het water in? Dan is het verstandig om een led halsband te nemen die helemaal waterdicht is. Zo ben je er zeker van dat deze niet kapot gaan. Deze waterdichte led halsbanden zijn vanaf eind oktober leverbaar!

Oke, ben je overtuigd?

Dan gaan we je nu vertellen welke halsband het beste past om de hals van jouw hond … Je pakt een meetlint, meet de omtrek van de hals van je hond of kat. Is deze bijvoorbeeld 55cm dan neem je een halsband die je kunt afstellen tot 60cm. Zo is er voldoende speling en gaat de halsband niet zomaar af. De volgende Hilox halsbanden zijn op te laden met USB:

Hilox halsbanden: Niet kapot te krijgen!

Ben je bang dat je hond jou de baas is en de halsband kapot trekt? Geen probleem, de halsbanden met een breedte van 2.5cm hebben een trekkracht tot wel 100kg!

Laadtijd van de LED halsband

Onze Hilox USB oplaadbare halsbanden gaan ongeveer 4.5 tot 5 uur mee. Het opladen duurt ongeveer 1,5 a 2 uur wanneer de batterijen helemaal leeg zijn.

100% Waterdichte LED halsband

Nieuw bij Hilox zijn de 100% waterdichte led halsbanden. Je hond kan dus ook gewoon zwemmen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de led halsband defect gaat!

Oplaadbare LED halsband

Rated 4,8/5 based on 321 reviews
Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat