Pilot xenon klantonderzoek

Uit  224 inzendingen konden wij een duidelijke conclusie trekken waarom onze klanten kozen voor Pilot xenon verlichting. Lees er alles over in dit artikel dat wij publiceren naar aanleiding van dit onderzoek.

De deelnemers konden een cijfer geven per onderwerp van 1 tot 5 met 5 als hoogste cijfer.

Onderwerpen

• Kwaliteit

• Meer licht

• Luxere uitstraling

• Garantie

• Veiligheid

• Inbouwgemak

 

– Kwaliteit is een van de grootste motieven om bij ons Pilot xenon te kopen. Pilot xenon staat nu al zo’n 8 jaar bekend als een van de kwalitatief beste merken.

pilot xenon onderzoek slide 1\

 

 

– Meer licht en dus meer zicht scoort ook erg hoog in onze enquete. 64% vindt het uiterst belangrijk om meer te kunnen zien in de avond en in de schemering.
pilot xenon onderzoek slide 2

 

 

– Een mooie look is ook erg belangrijk, niet iedereen deelt die mening maar als je zo’n kleine 200 euro uit geeft voor meer licht op uw auto mag het op zijn minst ook mooi zijn. En omdat “mooi” voor iedereen een andere betekenis heeft hebben we een aantal verschillende kleuren xenon in het assortiment.

pilot xenon onderzoek slide 3

 

 

– Garantie op xenonverlichting vind men erg belangrijk zo blijkt uit onderstaande afbeelding. Mocht er ooit iets kapot gaat wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk gerepareert of vervangen wordt. Met de garantie van Pilot xenon bent u verzekerd van een vlotte afhandeling van uw claim.

pilot xenon onderzoek slide 4

 

 

– Veiligheid is een belangrijk issue in auto en motorland, dat vinden onze deelnemers ook. Xenonverlichting draagt haar steentje bij op het gebied van veiligheid. Uit onderzoek van het Duitse TüV (Duitse TNO) is gebleken; ‘als iedereen met xenon verlichting zou rijden zou het aantal verkeersslachtoffers met 30% zou afnemen’.

pilot xenon onderzoek slide 5

 

 

Xenon inbouwen is niet zo moeilijk, de meeste van onze klanten doen het zelf. Maar er is ook een percentage dat zich naar een goede vriend of zelfs naar een garage bedrijf begeeft.

pilot xenon onderzoek slide 9

 

HIER VOLGEN EEN AANTAL ONDERZOEKSVRAGEN MET UITSLAGEN MET BETREKKING TOT PILOTXENONSHOP.COM ZELVE.

Wij zijn van mening dat we op onderstaande cijfers verder geen toelichting hoeven te geven. “de gegeven cijfers zijn van 1 tot 5 met als 5 het hoogste.

 

Laagtse prijsgarantie

pilot xenon onderzoek slide 6

 

 

pilot xenon onderzoek slide 7

 

 

pilot xenon onderzoek slide 8

 

Q-shops keurmerk

pilot xenon onderzoek slide 10

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat