Suzuki GSXR LED Dimlicht Koplamp Upgrade – Hilox XTR Black H7/H9

led motor dimlicht grootlicht koplamp Suzuki GSXR LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

Een van onze vaste volgers en eigenaar van een mede door ons gesponsorde auto, is niet geheel onbekend met tunen en upgraden van een supersnelle auto en motor. Dus toen hij hoorde van onze XTR serie heeft ook hij besloten een set te installeren in zijn bijzondere motor. De hoge lichtopbrengst en lange levensduur hebben Nick doen besluiten de halogeen koplampen van zijn Suzuki GSXR te upgraden naar LED koplampen. Wij hebben de review van Nick hieronder samengevat.

Waarom heb je gekozen voor een LED kit?

Op de motor word je graag gezien en wil je zelf natuurlijk ook goed zicht hebben, het originele halogeen licht geeft een slecht lichtbeeld en valt vaak weg in het verkeer. Xenon was geen optie i.v.m. de plastic koplamp

Hoe ging de installatie?

Goed. Doordat het complete LED systeem compact is, was het makkelijk om in te bouwen.

Wat is er geïnstalleerd?

i

Pro Installatie tips: LED kit installeren

Voor de installatie van de H7 LED kit kun je het voetje van de lamp van de LED losdraaien, dit maakt de installatie nog eenvoudiger. Je zet dan eerst de H7 voet vast in de koplamp zodat je vervolgens de LED er zo in kunt draaien. Heb je te weinig ruimte? Kijk dan eens of de diepere rubber behuizingkappen de installatie mogelijk maken.

Wat vind je van het resultaat?

Super, eindelijk goed zicht waar ik eerst groot licht voor nodig had. Ook is het lichtbeeld nu een stuk helderder, wat op de motor zeer fijn is!

led motor dimlicht grootlicht koplamp suzuki Suzuki GSXR LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

Heb je nog tips ?

Nee, ga zo door!

led koplamp motor dimlicht grootlicht Suzuki GSXR LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

i

Geschikt voor alle Suzuki’s

Wil jij ook zo’n Hilox LED dimlicht kit in je Suzuki of heb je een ander merk motor of auto? Dat kan, de Hilox XTR LED’s kit passen in zo goed als elke auto: jong, oud, dik of dun. Het enige wat je nodig hebt is een linker en een rechterhand, (een LED kit installeren is erg eenvoudig, je hebt dus niet perse 2 rechter handen nodig!) en een LED kit met de juiste fitting. Weet je niet welke fitting jouw auto heeft? Check dan onze fittingzoeker of neem even contact met ons op.

LED dimlicht grootlicht motor Suzuki GSXR LED Dimlicht Koplamp Upgrade - Hilox XTR Black H7/H9

i

Pro Installatie tip: Dimlichten met LED afstellen

Omdat er aan de koplamp zelf niks wijzigt behalve de lamp hoef je in de meeste gevallen de koplamp niet opnieuw af te stellen. Maar toch is het verstandig om even te kijken of je geen tegenliggers verblindt. Zet je auto met de standaard verlichting tegen een muur en zet met een potlood of stift een streep op de scheidingslijn van de lichtbundel. Controleer na installatie van de LED’s of dit nog hetzelfde is.

LED Dimlicht Kit Hilox XTR Black 3600 Lumen

Rated 4,8/5 based on 21 reviews
Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat