Veilig over straat met de Hilox lichtgevende LED hondenhalsband

Ken je ze: die fietsers en hardlopers die je nooit ziet aankomen in het donker, zodat je er op het laatste moment nog net voor aan de kant kunt springen? Nou dat hebben zei nu ook met een hond die ze niet zien aankomen. Erg gevaarlijk dus, een ongeluk zit in een klein hoekje.


Razend populair en veilig!

Ze zijn razend populair, de lichtgevende led honden halsbanden. Ze zijn superveilig en je hebt ze in vele verschillende maten en kleuren. Wij van Hilox vonden dat we daar iets mee moesten doen. We zijn naast fanatiek buitensporters ook echte dierenliefhebbers en hebben daarom een speciale lijn LED hondenhalsbanden aan ons assortiment toegevoegd.

Voor elke hond of kat

Voor iedere hond hebben we zo wat wils, voor de stoere grotere honden hebben we de lederen halsbanden met leds die er uit zien als knoopjes. Voor de teefjes hebben we zelfs halsbanden met roze leds. Leverbaar in kleuren led:

  • Rood
  • Oranje
  • Roze
  • Blauw
  • Groen

Hoge kwaliteit

De halsbanden zijn van zee degelijke kwaliteit en zijn spat waterdicht zodat ze niet stuk gaan als je hond een keer door wat plassen water rent of als het regent. De lederen halsbanden kun je eenvoudig sluiten met een sterke gesp en de geweven nylon halsbanden zijn te sluiten met een zeer degelijke kunststof clip.

Oplaadbaar

Bijna al onze led halsbanden zijn oplaadbaar, zo hoef je nooit meer naar de winkel om batterijen te kopen. Je kunt de halsbanden d.m.v een bijgeleverde usb kabel opladen aan alles wat een usb aansluiting heeft, bijvoorbeeld een laptop, pc of tv.  

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat