VIDEO: Night Ride Joe Man route te Best

Route Best/ Joe Mann, een van mijn lokale routes. De kleine ronde is lekker technisch met veel stuurwerk en wat jumps. Een van de betere routes voor een night bike sessie in Brabant als je het mij vraagt.

Welke leds gebruik ik hier?

Hieronder in het filmpje rijd ik met de Hilox HX4+ MTB led met 2800 Lumen en op mijn helm heb ik de SX1 MTB Led geplaatst, welke erg fijn is in het korte bochtenwerk zoals je ook kunt zien op het filmpje.

De HX4+ levert een flinke bak licht en schijnt zowel ver vooruit als aan de zijkant van het pad. Waarbij de SX1 meer een spot is om het bochtenwerk te verlichting waar de HX4 niet komt. Dikke Tip! Kijk de video in HD door rechtsonder op het wieltje te klikken en verander de kwaliteit naar 1080p50 HD Ook proberen? Meld je aan als Hilox product tester

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat