Vrachtwagenpark voorzien van xenonverlichting

17 Vrachtwagens veiliger op weg met xenonverlichting

Voor 2014 stond er xenonverlichting op de investeringsagenda bij van der Heijden transport B.V. Het doel was alle vrachtwagens te voorzien van super fel xenonlicht. Hiermee wordt de veiligheid van de chauffeurs met zo’n 40% verhoogd. Ook zijn de chauffers minder snel vermoeid omdat het xenonlicht vele malen rustiger is voor het oog dan de standaard halogeenverlichting. Zo kunnen ze hun klanten nog meer zekerheid bieden dat hun goederen veilig en wel op de plaats van bestemming aankomen.

 

Voordelen voor bedrijven:
• tot 40% veiliger
• Brandstof besparend
• Tot 10x Langere levensduur. Minder defecte lampen en minder onderhoudskosten
• Minder vermoeidheid voor chauffeurs
• Luxere uitstraling en een meerwaarde voor de vrachtauto
• Fiscaal aftrekbaar

 

Pilot Pro Line 24V

De 24V xenonkits uit de Pilot Pro Line serie boodt voor transportbedrijf van der Heijden uit  Wahlwiller-Wittem in zuid Limburg de perfecte uitkomst. De xenonlampen gaan tot wel 10x langer mee dan de standaardverlichting wat niet alleen gunstig is voor het de monteurs die minder vaak lampen hoeven te vervangen maar ook veiliger.

De 24V xenonkits van Pilot zijn er vanaf € 164,- ex btw inclusief 2 jaar garantie.

 

Transportbedrijven en wagenparkbeheerders

Wil jij ook de wagens van jouw transportbedrijf of wagenpark voorzien van xenonverlichting? Vraag dan nu een offerte aan. Je kunt ook het inbouwen van de xenonkits aan ons uitbesteden. Onze installateur kan op locatie de xenonkits inbouwen voor een vriendelijke meerprijs.

xenon vrachtwagen

Meer info over xenon?

Lees meer over truck xenon verlichting

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat