VW Golf 7 van klant voorzien van xenon met een Pilot Digital Line

Een klant die alleen de beste kwaliteit wil
Omdat Dennis voor zijn nieuwe Golf 7 alleen de beste kwaliteit wilt heeft hij gekozen voor de Pilot Digital Line met H7 fitting. Hiermee is hij verzekerd van een perfect werkend product dat werkt zonder storingen en waarbij er geen kans is op een defecte boordcomputer.

i

Nieuw; Hilox Evolution Xenonkit

Wil je een betere en makkelijker te installeren xenonkit, die ook nog eens 100,- goedkoper is? Neem dan de H7 Hilox Evolution xenonkit . Deze xenonkit is niet alleen eenvoudiger te installeren maar geeft ook nog eens 1000 Lumen meer licht in vergelijking tot de Pilot xenonkits. In de aftermarket-xenonwereld is dit dé doorbraak van 2016.

 

Welke xenonkit is er geïnstalleerd?

De xenonkit gebruikt voor de VW Golf 7 is de Digital Line H7 geïnstalleerd samen met een set adapters

Pilot Digital Line H7

 

 

Inbouw zonder verlies van garantie van de Golf 7

In overleg met de dealer was het verder geen probleem om een after market xenonkit te installeren in de golf 7. De Pilot Digital Line is een bekend product bij bijna alle merkdealers. We geven klanten ook de garantie dat deze xenonkit altijd storingvrij werkt en dat dit geen schade en defecten aan de auto veroorzaakt.

Met deze garantie is de xenonkit door ons ingebouwd door onze installateur in Heeze bij Eindhoven.

golf 7 xenon Pilot

 

De reactie van Dennis:

“Ik ben echt super tevreden met mijn nieuwe verlichting, omdat ik met mijn oude auto al gewend was met xenon te rijden vond ik de lichtopbrengst van de halogeenlampen in mijn Golf 7 betreurenswaardig. In mijn vorige auto (golf 5) had ik al een Pilot xenon kit en was er erg tevreden over. Nu heb ik wel voor een Digital Line set gekozen omdat dat voor mijn nieuwe golf de beste keus was.

Ik zie een duidelijke verbetering in de lichtopbrengst in vergelijking met de xenonkit in mijn Golf 5. De kit werkt verder perfect zonder storingen!

Ook het inbouwen heb ik laten doen door pilotxenonshop. De vriendelijke monteur Iwan het de xenonkit er binnen een uurtje in zitten. Ik hoefde dus niet lang te wachten.”

 

Lees meer informatie over xenon in Volkswagen

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat