Wat is de beste xenon kit voor mijn auto of motor?

Een High-End xenon kit voor élke auto en motor

Of je nu een trots autobezitter bent of iemand die graag kilometers lang op toert op de motor, verlichting is en blijft een van de belangrijkste onderdelen op het voertuig. Goede verlichting is namelijk niet alleen belangrijk om goed te kunnen zien maar ook om goed gezien te worden.


Als je het op deze manier benaderd is goede verlichting toch wel erg belangrijk. Wanneer je er voor kiest om een xenon kit te installeren, kies dan een goede kwaliteit xenon kit die goed werkt en een goede lichtbundel geeft zodat je geen andere weggebruikers verblindt.   

Hoe weet ik wat goed is en wat niet?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om via marktplaats een xenon kitje van een paar tientjes te kopen. Deze zullen doorgaans vaak goed werken op de oudere type auto’s en motoren zonder boordcomputer. Maar als er wél een boordcomputer in zit, gaat het in de meeste gevallen mis. De goedkopere xenon sets die claimen dat ze geschikt zijn voor CAN-bus (een computer die de lampen aanstuurt en meet of deze wel/ niet defect zijn) zijn in de praktijk vaak een kat in de zak gekocht. De set werkt niet alleen zoals je zou verwachten, ook is de lichtbundel van slechte kwaliteit. Er is naast een verschil in elektronica ook een verschil in de kwaliteit van de xenonlampen. In het ergste geval kan zelfs de boorcomputer defect raken, en dan werkt niet alleen de verlichting niet meer, maar ook de auto of motor zal niet meer starten. Goedkoop duurkoop zullen we in dit geval maar zeggen. Helaas komen we dit soort gevallen bijna wekelijks tegen.

 Lichtopbrengst

De Pilot xenon systemen hebben een zeer hoge lichtopbrengst, dit komt omdat er gebruik gemaakt word van hoge kwaliteit componenten en xenonlampen. De componentnen in de Pilot xenonkits worden in Nederland ontwikkeld en getest. Daarom halen we de hoogste mogelijke lichtopbrengst uit de xenonlampen. Ook het lichtbeeld is in tegenstelling tot lage kwaliteit xenonkits altijd goed zodat je geen tegenliggers kunt verblinden. Pilot Digital Line H7  

Waarom zou ik dan kiezen voor een duurdere xenon kit?

Die vraag is eigenlijk al beantwoord in het vorige stukje. Heb je auto of motor én je portemonnee lief en kies voor kwaliteit. Wij bieden voor elke auto en motor een passende goed werkende oplossing. Of je nu een oldtimer rijdt of een hagelnieuwe Mercedes, wij geven je de garantie dat onze xenon kits goed werken, zonder storingen, zonder defecte boordcomputers.  

Welke xenonkit moet ik dan precies hebben?

Lees onze xenon kit keuzehulp om zo de beste xenon kit te kiezen.   Nog niet overtuigd? lees dan onze uitgebreide klantreviews. Lees ook:

• Xenon op de motor, waar moet ik op letten? • Xenon in je auto? How to.. Xenon in een Mercedes E klasse Xenon in een Volvo XC90

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat