Wat is het verschil tussen Bi xenon en normaal xenon?

Verschil Bi xenon en normaal xenon

We krijgen regelmatig vragen van klanten wat nu de verschillen zijn tussen normaal en Bi xenon. Daarom hebben we de tijd genomen om hier een pagina voor te maken.

i

Nieuw; De H4 Bi xenon kit zonder relaiskabel

Wil jij de beste xenonkit die ook nog eens eenvoudiger te installeren, zonder ingewikkelde kabel die op de accu moet worden aangesloten? Neem dan de H4 Bi xenonkit van Hilox. Dit is de enigste H4 bi xenonkit die volledig plug-and-play is aan te sluiten en ook nog eens CAN-bus proof is, dus werkt zonder storingen op je dashboard.

Bi xenoin kit

Het grootste verschil tussen bi-xenon en de normale versie is dat je met bi xenon bent voorzien van zowel dim- als grootlicht in xenonlicht. In de meeste gevallen wordt hiervoor een speciale lamp gebruikt die razendsnel van brandpunt veranderd door middel van een magneetschakeling. (Er is ook nog een duo H4 bi xenon lamp, deze hebben we om praktische redenen niet in ons assortiment). We nemen de H4 Bi-xenon lamp als voorbeeld omdat deze lamp het meest voorkomt.

Hieronder zie je 3 voorbeelden van lampen waaronder 1 gloeilamp. De 1e lamp is een “normale” H4 xenon lamp en de 2e is een Bi xenon lamp. (Deze 2e H4 xenonlamp zit niet meer in ons assortiment vanwege hogere kans op strooilicht)

1. “Normale” H4 xenonlamp

H4_xenon_lamp

2. H4 Bi xenon lamp

H4_bi-xenon_lamp

3. originele H4 gloeilamp

origineel H4 gloeilamp

 

3 Types H4 Lampen

1. Zoals je ziet bij de 1e lamp, de “normale” H4 lamp zitten er 2 lampjes op de fitting, de grote lange lamp is de xenon lamp die dient voor dimlicht, het kleine lampje is een halogeenlamp die dient voor grootlicht.
2. Bij de 1e lamp, de H4 Bi-xenon versie zit er 1 lamp op de fitting. In het grote zwarte deel aan de onderzijde zit een magneet die de lamp razendsnel van dim- naar gootlicht schakelt. (meest verkocht)
3. De 3e lamp is de lamp die standaard in de auto is geplaatst wanneer jouw auto niet van de fabriek af xenon heeft, deze lamp heeft een dim en grootlicht gloeidraad.

 

Bi xenon aansluiting

Verder wordt een h4 bi xenon kit altijd geleverd met een speciale relaiskabel die aan 1 zijde aan de accu wordt aangesloten. Deze kabel laat de bi xenon lamp schakelen tussen dim- en grootlicht wanneer je in de auto seint of het grootlicht aan zet. De normale H4 xenon kits kun je aansluiten op de normale manier zonder tussenkomst van een kabel.

Oplaadbare LED halsband

Rated 4,8/5 based on 76 reviews
Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat