Xenon in BMW F10 520D – Pilot Digital Line

Nieuwe xenonkoplampen of een xenon ombouwkit?

Als je een nieuwe auto koopt zonder xenon verlichting zoals Leendert zijn er 2 opties mogelijk.
1. Je kunt nieuwe xenonkoplampen door de dealer laten plaatsen (kosten € 3000,-).
2. Of je kunt een Pilot Digital Line xenonkit installeren, voor deze BMW 520D uit 2011 kost zo’n xenon kit slechts 299,-


i

Nieuw; Hilox Evolution Xenonkit

Wil je een betere en makkelijker te installeren xenonkit, die ook nog eens 100,- goedkoper is? Neem dan de H7 Hilox Evolution xenonkit . Deze xenonkit is niet alleen eenvoudiger te installeren maar geeft ook nog eens 1000 Lumen meer licht in vergelijking tot de Pilot xenonkits. In de aftermarket-xenonwereld is dit dé doorbraak van 2016.

Voor de BMW 520D van Leendert was eerst gekozen voor een Pro Line xenonkit. Na de installatie waren er af en toe toch problemen met de boordcomputer welke af en toe een melding gaf dat de lamp defect was omdat er 1 lamp niet goed ontbrandde. Toen hebben we de Pro Line omgeruild voor een H7 Pilot Digital Line xenonkit en die werkt perfect.  

Doorgaans geven we aan voor alle auto’s vanaf 2012 een Digital Line xenonkit te installeren. In het geval van deze BMW is dat dus vanaf modeljaar 2010!

 

De BMW met de originele verlichting

bmw xenon  

De BMW met xenonverlichting

xenon bmw De H7 Digital Line xenonlamp xenonlamp BMW Het plaatsen van de xenonlamp gaat via de wielkas, het is hiervoor handig als u de auto even opkrikt zodat er meer ruimte tussen het wiel en de kas ontstaat. xenonlamp montage BMW Montage xenonlamp BMW  

De aansluiting van de Digital Line kabel op de accu van de BMW 520

xenon montage BMW

 

Reactie van Leendert

“Het is gelukt met het inbouwen van de Digital Line xenonkit.

Inbouwen was makkelijk! Ik heb eerst alles klaar gelegd om te kijken of ik helemaal uit zou komen met lengte van de kabels.

Toen ik dat klaar had heb eerst de passagier kant in orde gemaakt en vervolgens de bestuurder kant. Na +/- 40 min was alles klaar. Het resultaat mag er zijn.

Gr. Leendert”

  Ook interessant:

• Xenon in BMW R1100S [klantreview] • Wat is de beste xenon kit voor mijn auto of motor? • Xenon en defecte boordcomputer!? Voorkomen is beter dan genezen..

   

Like op Facebook!

 

  Lees meer informatie over xenon in BMW

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat