Xenon en defecte boordcomputer!? Voorkomen is beter dan genezen..

We horen regelmatig geluiden van xenonbezitters en defecte boordcomputers of storing op boordcomputers. Met name de nieuwere auto’s vanaf 2012 zijn een probleem voor bijna alle afermarket xenonkits. Laat je niet verrassen door een torenhoge rekening van een doorgebrande boordcomputer. Kies voor de auto of motor alleen de beste kwaliteit xenon kit.

 

Oorzaken doorgebrande boordcomputers:

Hier zijn een aantal oorzaken die er toe leiden dat een xenonkit stoort op de boordcomputer en vervolgens de boordcomputer laat doorbranden.

• Slecht afgeschermde componenten
• Lage kwaliteit ballasten/ starters welke een verkeerd signaal terugsturen naar de boordcomputer

U herkent deze xenonkits aan de lage prijs en aan de bijgeleverde xenonlampen.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Hoe kun je voorkomen dat jouw waardevolle auto niet defect raakt door het plaatsen van een xenonkit? Heel simpel, schaf een kwaliteitsproduct aan wat doet wat het zegt…

De Digital Line xenonkit is een in Nederland ontwikkelde xenonkit waarvan we met 100% zekerheid kunnen zeggen dat deze geen storingen en defecten veroorzaakt op geen enkele auto en motor. De prijs is weliswaar hoger dan de gemiddelde xenonkit op internet, maar als je na gaat dat de kosten voor het vervangen van een doorgebrande boordcomputer kan oplopen tot in de duizend euro is dit de investering absoluut waard.

We geven je zelfs de garantie dat jegeen enkele vorm van storing zult ervaren met de Pilot Digital Line. Wat deze xenonkit zo uniek maakt lees je hier..

 

Hoe weet ik welke xenonkit ik moet hebben?

Voor de Digital Line hebben we de lijn getrokken bij auto’s vanaf bouwjaar 2012. Op auto’s voor dat bouwjaar ben je veilig met een Pilot Pro Line. Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen? Kun je ook bij de oudere auto’s van voor bouwjaar 2012 een Digital Line xenonkit plaatsen. Je hebt dan niet alleen het voordeel dat de boordcomputer niet doorbrandt, maar ook heb je wel 10% meer licht in vergelijking met de Pro Line én de levensduur is 1000 uur langer!

 

Dus:

• Digital Line -> werkt op alle auto’s

• Pro Line -> op auto’s tot bouwjaar 2012

Wil je weten welke fitting of lamp je moet hebben? Bekijk dan onze fitting keuzehulp, of neem contact met ons op.

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat