Xenon in Alfa Romeo Mito 2013

Voor de Alfa Romeo Mito van Bart hebben we onlangs een Pilot Digital Line geïnstalleerd. Bart heeft zijn Mito 2ehands gekocht zonder xenonverlichting. Omdat hij een OEM xenonpakket erg duur (1900,-) vond zocht hij naar een goedkoper alternatief. Toen hij bij ons terecht kwam was hij meteen overtuigd dat onze Digital Line xenonkit de beste keus was voor zijn Alfa Romeo Mito.


i

Nieuw; Hilox Evolution Xenonkit

Wil je een betere en makkelijker te installeren xenonkit, die ook nog eens 100,- goedkoper is? Neem dan de H7 Hilox Evolution xenonkit . Deze xenonkit is niet alleen eenvoudiger te installeren maar geeft ook nog eens 1000 Lumen meer licht in vergelijking tot de Pilot xenonkits. In de aftermarket-xenonwereld is dit dé doorbraak van 2016.

Welke xenonkit hebben we gebruikt?

Voor Bart was de keuze er makkelijk, hij wilde gewoon het meeste licht en de beste xenonkit, de Mito van 2013 heeft een H7 fitting voor het dimlicht. Dat is de normale verlichting.

Daarvoor is de keuze gevallen op de 5500K H7 Digital Line plus. De xenonkit is geïnstalleerd bij ons servicepoint in Heeze. De montage is voor de Mito ongeveer een uurtje werk en er kan op gewacht worden.

De plug and play Digital Line is ook makkelijk zelf te installeren, lees onze stap voor stap handleiding maar even door om een impressie te krijgen van de montage.

h7 digital line plus

 

Efficient energie verbruik

Ook heb je met deze xenonkit het echte xenonvoordeel, de lampen zijn 35W, dat is een energiebesparing van bijna 50%. De Digital Kabel zorgt er zelfs voor dat een overschot aan stroom terug word gestuurd over de accu, zo is er nooit geen energieverlies.

Het resultaat

Een strakke lichtbundel met een mooie witte kleur. In deze koplampen komt de kleur 5500K zeer goed tot zijn recht

 

alfa mito xenon

 

Reactie van Bart

“Ik rij nu ruim een maand met deze xenonkit, wat een verademing! Echt niet te vergelijken met de Philips Blue vision. Deze heb ik hiervoor gehad. Mijn vader komt binnenkort ook een xenonkit laten installeren. Die was ook zeer verrast door de hoge lichtopbrengst!”

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat