Xenon in Mercedes E klasse W212

Frank, een oude bekende van ons heeft weer eens een nieuwe bolide aangeschaft. Alleen weer een zonder xenonverlichting. Net zoals bij zijn vorige Mercedes C Klasse laat hij een Pilot xenonkit monteren.

Dit keer geen Pro Line, welke bij zijn C klasse uit 2009 wel goed werkte maar de nieuwe H7 Pilot Digital Line.

Verlichting is voor Frank erg belangrijk omdat hij veel ‘s nachts op de weg zit en ook geregeld op de duitse autobahn te vinden is. Als je daar met hoge snelheid overheen scheurt is een goed zicht heel erg belangrijk. Met de Digital Line xenonkit heeft hij 70% meer zicht in vergelijking met zijn standaard halogeenlampen.  

Frank, waarom een Pilot Xenonkit?

 

1. Op de eerste plaats is mijn stelling; een luxe auto zonder xenonverlichting is geen luxe auto. Met xenonverlichting in mijn E klasse ziet mijn auto er 10x vetter uit! 2. Ik zit voor mijn werk veel op de weg door heel europa, ook snachts. Xenonverlichting is dat geen overbodige luxe. Mijn ogen worden minder snel moe en zie stukken beter dan met de halogeenpitten. 3. Ik wil geen gezeur, aangezien dit een nieuwe auto is wil ik een xenonkit die doet wat ie moet doen. En wil geen irritante storingen in mijn boordcomputer of een xenonkit die snel kapot gaat. Ik heb hele goede ervaring met Pilot, dus ook bij deze auto een fatsoenlijke xenonkit.  

i

Nieuw; Hilox Evolution Xenonkit

Wil je een betere en makkelijker te installeren xenonkit, die ook nog eens 100,- goedkoper is? Neem dan de H7 Hilox Evolution xenonkit . Deze xenonkit is niet alleen eenvoudiger te installeren maar geeft ook nog eens 1000 Lumen meer licht in vergelijking tot de Pilot xenonkits. In de aftermarket-xenonwereld is dit dé doorbraak van 2016.

Welke xenonkit hebben we gebruikt?

Voor de Mercedes E-klasse hebben de de H7 Digital Line geïnstalleerd in de kleur 6000K. Deze kleur is de ultieme combinatie van een perfect zicht en hoge lichtopbrengst. De lichtblauwe gloed van de xenonlampen zorgt ervoor dat je ogen minder snel moe worden en de borden en wegmarkering extra oplichten, alsof je er met een blacklight op schijnt. Oja, heeft u een auto met start stop syteem? Neem dan de H7 Digital Line plus voor een gegarandeerd storingvrije werking. h7 digital line plus

 

Efficient energieverbruik

Ook heb je met deze xenonkit het echte xenonvoordeel, de lampen zijn 35W, dat is een energiebesparing van bijna 50%. De Digital Kabel zorgt er zelfs voor dat een overschot aan stroom terug word gestuurd over de accu, zo is er nooit geen energieverlies.  

Het eindresultaat:

xenonverlichting mercedes e w212 xenon mercedes e w212 2  

Reactie van Frank

“Voor de 3e keer ben ik nu bij Pilotxenonshop, elke keer weer netjes geholpen met een goed werkend product. Omdat ik in mijn vorige auto’s al xenonverlichting gewend was kon ik met mijn nieuwe e klasse ook niet achterblijven. Bedankt voor de service!”

  Lees meer informatie over xenon in Mercedes

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat