Xenon in uw auto? How to..

Ik wil graag xenonverlichting maar hoe?

Tegenwoordig is het kinderlijk eenvoudig om een halogeenkoplamp te upgraden met xenonverlichting. De door ons geleverde xenonkits zijn makkelijk om te installeren en worden goedgekeurd door elke APK keurmeester in Nederland.


   

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Zoek uit welke fitting er in de koplamp moet. Hiervoor hebben we een handige tool waarmee je de fitting van de koplamp kunt terugvinden. Staat jouw auto er niet bij? Dan kun je ook even in het instructieboekje van de auto kijken of even het standaard lampje uit de koplamp halen. Daar staat ook de fittingmaat op. 2. Bepaal welke xenonkit je moet hebben. Om dit te bepalen hoef je alleen het bouwjaar van de auto te weten. • Als de auto ouder is dan 2012 kun je zowel de Pro Line als de Digital Line installeren • Is jouw auto nieuwer dan 2012 dan is enkel de Digital Line geschikt voor de auto. Lees hier waarom.    

Online bestellen

Bestel vervolgens de juiste xenonkit in onze webshop en wij zorgen dat de bestelling gratis bij je thuis word bezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling bij ons af te halen. TIP! Voor de meeste auto’s kun je ook de stadverlichting upgraden naar LED Stadsverlichting, Maak in dat geval gebruik van de bundelkorting op led stadsverlichting. Als je de xenonkit thuis hebt ontvangen kun je de xenonkit gaan installeren.  

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat