Xenon in uw Kia? Tot 75% meer licht met een Pilot xenon kit

xenon Kia

Heeft u een Kia gekocht zonder uitgebreid xenonpakket? Geen probleem, u kunt de xenonverlichting ook achteraf inbouwen! Zonder gedoe met dure nieuwe xenonkoplampen, wasinstallaties en automatische hoogteregeling. Onze xenonkits plaatst u gewoon in uw huidige koplampen zonder daarvoor drastische aanpassingen te doen. Dit scheelt u flink in de portemonee want een Pilot xenonkit is er al vanaf 199,- en een compleet verlichtingspakket bij Kia kan gauw 2000,- kosten.

De luxe Kia uitstraling

Zo krijgt u toch nog die luxe uitstraling die uw Kia nodig heeft om hem helemaal af te maken. U heeft immers een Kia gekocht omdat u luxe en kwaliteit wilt. Daar mag xenonverlichting natuurlijk niet aan ontbreken.xenon Kia op de weg

Tot 75% Meer licht

Ook belangrijk is dat u tot wel 75% meer licht heeft met een Pilot xenonkit. De Pilot xenonkits worden geleverd met 2 krachtige high power xenonlampen welke een superstrak lichtbeeld geven en tot wel 75% meer lichtopbrengst heeft. Dat komt neer op 30 tot 50 meter extra zicht. Zo ziet u veel eerder wat er voor u gebeurd en heeft u minder snel vermoeide ogen.

Uit onderzoek van TüV (Duitse TNO) is gebleken; ‘als iedereen met xenon verlichting zou rijden zou het aantal verkeersslachtoffers met 50% zou afnemen’. Met de langere lichtbundel bij een gemiddelde snelheid van 80km/h levert in vergelijking met standaard lampen een extra reactietijd van meer dan een seconde op.Kia Xenonverlichting, een buitengewone rijervaring zonder zorgen!

Een Kia is vaak uitgerust met een geavanceerde boordcomputer. Deze CAN-bus boordcomputers regelen vanalles in uw Kia. Onder andere het in en uitschakelen van de koplampen en het aangeven van een defecte lamp. Als u een xenon kit gaat installeren wilt u hier natuurlijk geen problemen mee krijgen. Onze Pilot xenonkits zijn hier speciaal voor in Nederland ontwikkeld. Voordat we een xenonkit op de markt brengen word deze eerst uitvoerig getest in diverse Kia’s van diverse bouwjaren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en de xenonkit blijft netjes werken net zoals een OEM xenonsysteem.

Xenon Garantieplan

Heeft u binnen 2 jaar een onderdeel uit een Pilot xenonkit defect? Dan kunt u deze onder garantie bij ons komen omruilen. We bieden deze garantie ook op de xenonlampen. We geven ook de garantie dat ons product feilloos werkt op uw Kia zonder storingen.

Welke xenonkit is geschikt voor mijn Kia?

We hebben een drietal xenonkits in ons assortiment, door middel van onderstaande punten weet u welke xenonkit geschikt is voor uw auto. Vervolgens raadpleegt u onze xenon assistent hieronder om te zien welke fitting u nodig heeft.

pilot keuze assistent

{{block type=”amfinder/form” id=”8″}}

 

A.

Kia met Start-Stop systeem?

Alle bouwjaren

Als u een Kia met een start-stop-systeem heeft dan is er maar 1 xenonkit die 100% perfect werkt. Gegarandeerd zonder storingen en zonder enig risico. Dat is de Digital Line Plus.

Bekijk alle Digital Line Plus

B.

Kia zonder Start-Stop systeem

Bouwjaren 2012 en nieuwer

Heeft u een auto of motor van het bouwjaar 2012 of nieuwer dan kunt u onze Digital Line xenonkit nemen. Uiteraard werkt de Digital Line plus ook, dan profiteert u van de extra hoge lichtopbrengst

Bekijk alle Digital Line

C.

Kia zonder Start-Stop systeem

Bouwjaren 2012 en ouder

In alle overige auto’s en motoren kunt u alle Pilot xenonkits zonder problemen inbouwen

Bekijk alle xenon kits

 

Xenon geinstalleerd in uw Kia

Onze xenonkits zijn volledig plug and play, mocht u ondanks de eenvoudige installatie het toch niet zelf willen doen dan kunt u voor de installatie ook bij ons terecht. Onze vakkundige monteur heeft de xenonkit in no-time voor u ingebouwd terwijl u kunt genieten van een kopje koffie

 

 

Wat onze klanten zeggen:

Reactie van Henri

Digital Line in mijn Kia Rio

“Vandaag heb ik de nieuwe Pilot Digital Line H7 6000K mogen ontvangen. Na veel problemen met andere leverancier deze Pilot ingebouwd… Kabel aangesloten met stekkers, en voilà, het werkt..!!

Zelf met automatisch licht (waar verlichting en motor direct aangaat) waar het andere systeem weigert, start deze Xenon netjes op…!!

Lees volledieg Kia Rio review

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat