xenon-in-volvo-xc90-klantreview

Xenon niet standaard in een nieuwe Volvo?

Xenonverlichting in een Nieuwe Volvo XC90, je zou toch denken: “dat is toch standaard”? Nee dat is niet standaard. Maar daar hebben wij van Pilotxenonshop de perfecte oplossing voor. Dit is voor élke Volvo mogelijk, oud, jong, klein of groot! Herman kocht zijn Volvo XC90 in 2012 zonder xenonverlichting, alhoewel hij het in zijn vorige Volvo gewend was heeft hij toch overwogen om een achteraf nog xenon te laten plaatsen.

i

Nieuw; Hilox Evolution Xenonkit

Wil je een betere en makkelijker te installeren xenonkit, die ook nog eens 100,- goedkoper is? Neem dan de H7 Hilox Evolution xenonkit . Deze xenonkit is niet alleen eenvoudiger te installeren maar geeft ook nog eens 1000 Lumen meer licht in vergelijking tot de Pilot xenonkits. In de aftermarket-xenonwereld is dit dé doorbraak van 2016.

We hebben Herman een H7 Digital Line plus geadviseerd, dit is namelijk de enigste xenonkit die werkt op een auto met een start-stop systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de motor stopt met draaien als je bijvoorbeeld op een rood stoplicht moet wachten. Hiermee bespaar je brandstof en ben je ook erg milieuvriendelijk.

Welke xenonkit hebben we gebruikt?

In de Volvo XC90 zit een H7 fitting, deze H7 halogeenlampen hebben we gedemonteerd en daarvoor in de plaats komt de H7 Digital Line plus xenonkit. De xenonlampen die we leveren bij de Digital Line plus zijn state of the art high-power xenonlampen. Deze lampen geven een superstrakke lichtbundel en tot 75% meer licht dan de standaard halogeenlamp. Waarom de Digital Line plus? Deze in Nederland ontwikkelde xenonkit heeft een speciale geavanceerde kabel die ervoor zorgt dat de auto geen storing geeft en dat de xenonkit netjes blijft werken. Waar een andere xenonkit defect gaat omdat de lampen gaan knipperen en de boordcomputer beschadigd, blijft de Digital Line plus feilloos werken. Wilt jij ook xenonverlichting in jouw auto? Lees dan onze stap voor stap installatiehandleiding. h7 digital line plus

Efficient energie verbruik

Ook heb je met deze xenonkit het echte xenonvoordeel, de lampen zijn 35W, dat is een energiebesparing van bijna 50%. De Digital Kabel zorgt er zelfs voor dat een overschot aan stroom terug word gestuurd over de accu.

Het resultaat:

xenon volvo xc90  

Reactie van Herman:

” Ik ben superblij met de xenonlampen in mijn Volvo, 100x beter dan de standaard halogeenverlichting. Aangezien ik al wat op leeftijd ben zie ik in het donker wat minder goed dan in mijn jonge jaren. Ik heb de set zelf ingebouwd, dat is prima te doen. Als je al ooit een lampje hebt vervangen stelt dit niet veel meer voor. Het enige wat even werk was is de bekabeling wegwerken. Verder is dit een top setje! “

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat