100% Waterdichte LED Halsband

Nieuw bij Hilox, de 100% waterdichte LED Halsband. Met deze halsband kan je hond gewoon lekker zwemmen, onze waterdichte led halsband is waterdicht tot 3 meter diep en kan worden opgeladen met de bijgeleverd USB Lader.

Verschillende Kleuren

De waterdichte led halsbanden zijn er in 4 verschillende kleuren, zo zit er voor ieders iets leuks bij. Er word gebruik gemaakt van high power leds zodat de halsbanden superfel licht geven. Je kunt de halsband al zien vanaf een afstand van 600 meter.

Oplaadbaar

Je kunt de Hilox waterdichte led halsband makkelijk opladen met het bijgeleverde usb kabeltje, de laadtijd bedraagt ongeveer 1 uur en 45 minuten. We adviseren de batterijen wel even te trainen, zo heb je ‘t langst plezier van je led halsband.

Super sterk materiaal

De Waterdichte led halsband is supersterk en kan een trekkracht van wel 100kg hebben. Weinig kans dat je hond dat kapot trekt. Is dat wel het geval? Dan horen wij dat graag 😉 De halsbanden zijn gemaakt van geweven nylon dat haast onverwoestbaar is. Er zit een sterke metalen oog aan de halsband waar je de riem van de hond aan bevestigd. Weet je niet welke kleur of type je moet nemen? Lees dan onze led halsband top 5

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat