Xenon voor Audi A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, TT, Q7

xenon audi

Heb jij een Audi gekocht zonder uitgebreid xenonpakket? Geen probleem, je kunt de xenonverlichting ook achteraf inbouwen! Zonder gedoe met dure nieuwe xenonkoplampen, wasinstallaties en automatische hoogteregeling. Onze xenonkits plaatst je gewoon in je huidige koplampen zonder daarvoor drastische aanpassingen te doen. Dit scheelt je flink in de portemonee want een xenonkit is er al vanaf 199,- en een compleet OEM verlichtingspakket bij Audi kan al gauw 2000,- kosten.

Xenonverlichting in je Audi, een buitengewone rijervaring zonder zorgen!

Een Audi is vaak uitgerust met een geavanceerde boordcomputer. Deze zogenaamde CAN-bus boordcomputers regelen van alles in je Audi. Onder andere het in en uitschakelen van de koplampen en het aangeven van een defecte lamp. Als je zomaar een xenon kit gaat installeren kan dat voor problemen zorgen. Dit wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Onze xenonkits van Hilox zijn speciaal (In Nederland) ontwikkeld voor dit soort geavanceerde boordcomputers. Voordat we een xenonkit op de markt brengen wordt deze eerst uitvoerig getest in diverse Audi’s van diverse bouwjaren. Zo hoef jij zich geen zorgen te maken en de xenonkit blijft netjes werken, net zoals een OEM xenonsysteem.


Advies op maat nodig?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om je saaie halogeenlampen te upgraden naar xenon of LED? Laat dan je gegevens achter of laat onderstaande gegevens achter in de chat en wij zoeken de beste producten uit voor jouw Audi.


Jouw verlichting specialist

Bobby

Bobby
Team Pilotxenonshop

T: +31 (0)85 – 888 59 59

F: Like ons op Facebook

Al ruim 12 jaar houd ik me bezig met verlichting voor voertuigen, fietsen en voor thuis en kantoor. Heb je vragen over het upgraden van de verlichting in jouw Audi? Dan help ik je met een advies op maat.

{{widget type=”VladimirPopov\WebForms\Block\Widget\Form” webform_id=”7″ template=”webforms/form/sidebar.phtml” after_submission_form=”0″ scroll_to=”1″}}

No worries, je gegevens zijn veilig bij ons

Xenon geïnstalleerd in je Audi

Onze xenonkits zijn volledig plug-and-play en zijn erg eenvoudig zelf te monteren. Mocht je ondanks de eenvoudige installatie de xenonkit toch door ons laten installeren, dan kun je ook hiervoor bij ons terecht. Onze vakkundige monteur heeft de xenonkit in no-time voor je ingebouwd terwijl jij kunt genieten van een kopje koffie

De luxe Audi uitstraling

Zo krijg je toch nog die luxe uitstraling die je Audi nodig heeft om hem helemaal af te maken. Je hebt immers een Audi gekocht omdat je luxe en kwaliteit wilt. Daar mag xenonverlichting natuurlijk niet aan ontbreken.

Tot 75% Meer licht

Ook belangrijk is dat je meer licht hebt, tot wel 80% meer om precies te zijn. Met een Pilot of Hilox xenonkit. De xenonkits worden geleverd met 2 krachtige high power xenonlampen welke een superstrak lichtbeeld geven en tot wel 80% meer lichtopbrengst heeft. Dat komt neer op 30 tot 50 meter extra zicht. Zo zie je veel eerder wat er voor je op de weg gebeurd en heb je minder snel vermoeide ogen.

Uit onderzoek van TüV (Duitse TNO) is gebleken; ‘als iedereen met xenon verlichting zou rijden zou het aantal verkeersslachtoffers met 50% zou afnemen’. Met de langere lichtbundel bij een gemiddelde snelheid van 80km/h levert in vergelijking met standaard lampen een extra reactietijd van meer dan een seconde op.

Nieuw! Hilox Evolution 2 xenonkit

Kleiner, sneller, meer licht en nog langere levensduur

Bekijk alle Evo 2 xenonkits

audi xenon verlichting

Lees meer over Xenon kits op ons blog

dacia h4 bi led kit

Hilox Evo Rally Xenonkit – Audi A3 – Klantreview

Het vlaggenschip uit ons xenon-assortiment in een hele mooie Audi A3, lees de complete review en bekijk foto’s van de installatie en het eindresultaat waar onze klant erg trots op is

Lees meer

Rallyteam Coumans en Hompes 2e bij Hellendoorn Rally 2016

Rallyteam Coumans en Hompes met onze xenon 2e bij Hellendoorn Rally 2016

Op 16 en 17 september vond de Hellendoorn Rally 2016 plaats waarbij er in totaal 129 rally auto’s in verschillende klasse van start gingen

Lees meer

Xenon Garantieplan

Heb je binnen 2 jaar een onderdeel uit een Hilox of Pilot xenonkit defect? Dan kun je deze onder garantie bij ons omruilen, geen probleem. We bieden deze garantie zelfs op de xenonlampen. We geven ook de garantie dat ons product feilloos werkt op alle Audi’s zonder storingen.


Welke xenonkit is geschikt voor mijn Audi?

We hebben een aantal xenonkits in ons assortiment die geschikt zijn voor de Audi, ons advies gaat uit naar de Hilox Evolution xenonkits omdat we hier de beste ervaring mee hebben. Wil je een ander merk als bijvoorbeeld Pilot, dan kan dat natuurlijk ook.Een Xenonkit kan op elk model Audi, jong én oud!

xenon audi a1

Audi A1

xenon audi a3

Audi A3

xenon audi a4

Audi A4

xenon audi tt

Audi TT

xenon audi a4 allroad

Audi Allroad

xenon audi q7

Audi A7

xenon audi a5

Audi A5

xenon audi a7

Audi A7

xenon audi q5

Audi Q5

xenon audi q3

Audi Q3

Close ✕

Prijs

Fitting

Soort kit

Kleurtemperatuur

Kleur led halsband

Maat